Čaj English Breakfast nebol pred mnohými desaťročiami ani vymyslený, ani nejako umelo vytvorený. Namiesto toho boli vybrané rôznorodé a nie príliš drahé čaje, ktoré chutili dobre s mliekom a cukrom. Niečo, čím Angličan rád začne svoj povinnosťami naplnený deň. Na prelome osemnásteho a devätnásteho storočia sa čierny čaj vozil z Číny. Neskôr mnohí Briti začali piť silnejší čaj z britských kolónií v Indii a na Cejlóne. Po druhej svetovej vojne, keď sa kolónie oslobodili, sa pre Angličanov stala zdrojom English Breakfast Afrika. V súčasnosti pijú Briti veľa čiernych čajov pochádzajúcich z Kene. Ich koncepcia bola prevzatá z čajov pochádzajúcich z Assamu. A ktorý čaj z Cejlónu má lepší pôvod ako ten z Kenilworthu? Práve ten je tým ideálnym čajom, ktorý sme použili v našom Royal English Breakfast
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.